Onze Diensten

ONZE

DIENSTEN

 

Binnenschilderwerk
 
Schilderwerken Arnaud; BRENGT KLEUR IN UW HUIS!
Het binnenschilderwerk zorgt voor een mooie en persoonlijke uitstraling van uw huis. Schilderwerken Arnaud zorgt voor een goede voorbereiding en uitvoering van het binnenschilderwerk, met een strak en professioneel eindresultaat.
Binnenschilderwerk
Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw huis. Ook het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnenschilderwerk.
Functie binnenschilderwerk
Een mooi resultaat is waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt bij binnenschilderwerk. Logisch, want een nieuwe kleur op de muren of strak geschilderd houtwerk maakt uw huis sfeervol en persoonlijk. Maar daarnaast zorgt binnenschilderwerk voor:
 
 • Bescherming tegen slijtage
  Denk bijvoorbeeld aan een veel belopen houten trap of vloer. Als hout goed in de verf staan, gaat het langer mee.
   
 • Bescherming tegen vocht
  De kwaliteit van binnenschilderwerk is minstens zo belangrijk als die van het buitenschilderwerk
  . Binnen ontstaat veel vocht, ook wel waterdamp genoemd. Dit komt o.a. door douchen, koken en de verwarming. Schilderwerk beschermt materiaal tegen het intrekken van deze damp.
 • Bescherming tegen schimmels
  In vocht gevoelige ruimtes zoals de badkamer of een kelder zorgt schilderwerk ervoor dat er geen schimmel ontstaat.
 
———————————————————————————————————————————————————————–

Buitenschilderwerk

Schilderwerken Arnaud; VERZEKERT U VAN HET BESTE!
Buiten Schilderwerk
Uw woning is een groot bezit en het schilderwerk is het visitekaartje ervan. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar straalt ook vertrouwen uit. Een investering aan uw huis is in ieder geval altijd een goede investering. Schilderwerken Arnaud bekijkt samen met u naar de onderhoudstoestand van uw woning.
Buiten Schilderwerk

Aan de hand daarvan word er een professioneel advies uitgebracht er word uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten, zodat een perfect resultaat gegarandeerd wordt. Uiteraard word er met zorg,  geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit.

Het schilderen van nieuwbouw, verbouw of onderhoud, van voorgesprek, offerte, uitvoering tot nazorg . Alles krijgt bijSchilderwerken Arnaud zijn volledige aandacht.
————————————————————————————————————————————————————————–

Wand Afwerking

Schilderwerken Arnaud; BEHANG IS SFEER!
Wand Afwerking - behangen
 
Met behang creeërt u thuis of op kantoor een behaaglijke sfeer. Behang is er in allerlei soorten patronen, structuren en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils. Schilderwerken Arnaud bied u een ruime keuzemogelijkheid voor zowel papier als (schuim)vinylbehang.
Voor de styling kunnen wij behang en wandbekleding geheel naar wens leveren van modern abstract, trendy tot retro, klassiek, cottage en romantisch.

Glasweefsel
 
Glasweefsel, de uitkomst voor wanden en plafonds met scheuren! Wanden die het zwaar te verduren hebben zijn uitermate geschikt voor glasweefsel. Oneffenheden worden zichtbaar minder of zelfs helemaal weggewerkt. Maar ook voor nieuwbouw wanden is glasweefsel zeer geschikt. Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende structuren en af te werken met alle denkbare muurverven in iedere gewenste kleur. 
Een afwerking in een multi-colour verfsysteem geeft een extra fraaie en hoogwaardige muurafwerking. Glasweefsel kan worden toegepast op nieuw of reeds geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, blauw-,

wit- en cementpleisterwerk, spuitgips, gipselementen, gipskartonplaten en alle bestaande houtvezelplaten.
 
Trend van 2014
Muurverven schrobvast
Buiten Schilderwerk 
Steeds meer wordt gekozen voor een strakke afwerking in een keuken waarbij als basis een traditionele muurverf wordt gekozen. Deze zijn namelijk eenvoudig in alle kleuren verkrijgbaar. 
Schilderwerken Arnaud werkt met een watergedragen 2-K polyurethaan coating die u eenvoudig als eindlaag op uw muurverf aan kunt brengen. Deze coating maakt uw wand afwasbaar en schrobvast.
Natuurlijk is deze coating niet alleen geschikt voor in de keuken maar ook voor ruimten waar kinderen spelen of huisdieren komen. Kortom; op al die plekken waar u de wanden met regelmaat schoon wilt kunnen maken.
spat

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien