Reviews

Reviews

Uw Mening Telt

 

Vakmanschap!

★★★★★
5 5 1
Uitstekend werk geleverd en goede service!

Nette Schilder!

★★★★☆
4 5 1
Arnaud heeft afgelopen week ons huis geschilderd, wat een top schilder! Werkt heel erg netjes, ruimt alles op en is een harde werker. Wij zouden hem zeker aanbevelen, als je op zoek bent naar een leuke, spontane schilder die ook nog eens super werk aflevert!

Nette Schilder!

★★★★☆
4 5 1
In overleg met de bewoners zijn wij in zee gegaan met Schilderwerken Arnaud. Het ging om het sauzen van wanden en plafonds. We zijn als vereniging zeer te spreken over zijn manier van werken en hoe hij zich presenteert. Had geen radio aan.

Vakwerk voor herhaling vatbaar

★★★★☆
4 5 1
Keurig werk afgeleverd. Netjes werken, meedenken en niet te beroerd op eigen initiatief wat extra's te doen.

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
We zijn zeer te spreken over Arnaud als schilder en persoon, zeker voor herhaling vatbaar!

Levert Vakwerk

★★★★☆
4 5 1
Ik ben zeer tevreden over het schilderwerk. Arnaud werkt heel netjes en levert vakwerk!! Ik kan hem aanraden als schilder!! (Zie Facebook)

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Vandaag heeft Arnaud zijn schilderwerk aan ons huis afgerond. Het is prachtig geworden. Zeer vakkundige, professionele schilder. Bovendien is Arnaud een rustige en innemende persoon die erg netjes werkt en de rommel keurig opruimd. Wij zijn erg tevreden!

Mooi werk!

★★★★★
5 5 1
Arnaud heeft mooi werk geleverd. Hij gebruikt uitstekend materiaal, werkt netjes, is betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Verder denkt hij mee en heeft hij inzicht in kleurcombinaties. Ook heeft hij de muren in mijn appartement gerepareerd met Renostuc.

Super tevreden

★★★★★
5 5 1
Wij zijn super tevreden over het buitenschilderwerk (in april 2016) van Arnaud. Hij hield goed rekening met onze wensen en heeft een gespecificeerde offerte gemaakt. Alles is volgens afspraak verlopen. Hij begon iedere ochtend keurig op tijd, heeft alles zeer netjes in de verf gezet en er was ruimte voor overleg. Ook als persoon is Arnaud een heel prettig iemand. Wij hadden het volste vertrouwen in hem en kunnen hem zeker aanraden. Arnaud, nog bedankt voor je schildertips. We zien je graag nog eens terug.

Kwaliteit!

★★★★★
5 5 1
Arnaud heeft prachtig werk afgeleverd en hij is ook nog een vriendelijke nette gezellige jongen.

Super tevreden

★★★★★
5 5 1
Arnaud via deze weg willen we je bedanken voor het schilderen van onze woning. We zijn super tevreden over het schilderwerk en als we iets horen betreft schilderwerk dan geven we je naam zeker door. Succes verder met je bedrijf!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
spat

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien